Kauppa

Tuntivaraus

Asiakaspalvelu

Tutustu

BBF KICKSTART

Meillä BBF:llä on missiona varmistaa, että liikunnallisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi olisi läsnä mahdollisimman monen ihmisen arjessa. Tämän vuoksi emme vain tarjoa ympäristöämme ja laitteitamme käyttöönne vaan tuomme palveluihimme myös erilaisia Workshoppeja.


Kenelle?


BBF Kickstart on max 10 hengen ryhmä henkilöitä, joilla on halu startata liikunnallinen elämäntapa tai vaikkapa monipuolistaa aiempaa tapaansa liikkua.


Mitä BBF Kickstart lupaa?


Ensimmäisen yhteistapaamisen jälkeen olemme tutustuneet ja jokaisella on luotuna oma henkilökohtainen tavoitesuunnitelmansa (kirjallisessa muodossa).


2. tapaamisen jälkeen jokaisella on rakennettuna kalenteri, johon on lisätty asiakkaalle sopivat tavat ja aikataulut liikkumiseen, niin ettei kokonaisvaltainen kuormitus ylity.


3. tapaaminen tutustuttaa asiakkaan salin tarjoamiin ryhmäliikuntatunteihin sekä itse salin tuomiin liikkumismahdollisuuksiin.


4. tapaamisen jälkeen asiakkaalla on työkalut ja keinot jatkaa liikunnallista elämäntapaa itse. Workshopin kokonaiskesto on n.2kk ja koutsin henkilökohtainen tuki, seuranta ja yhteydenpito sisältyy kokonaisuuteen.


Milloin?


Yhteistapaamiset (yhteensä 4 kertaa) torstaisin 19-20.30 BFF:n ryhmäliikuntatilassa. Workshopin aloitus määritetään ilmoittautumisten jälkeen, kuitenkin mahdollisimman pian.


Hinta: 79,90€ (ei vaadi BBF jäsenyyttä)


Kuka toimii koutsina?


Yksi ryhmäliikunnanohjaajistamme eli Oksasen Tiia. Hänellä on pitkä kokemus valmentamisesta niin kilpa- kuin harrastemaailmasta (UEFA B-valmennustutkinto) ja workshopeissa hän hyödyntää myös laajalti työhistoriaansa ja kouluttautumistaan ihmisten sekä projektien johtamisen saralta.
Tiialle selkeä prio1 on ihmisten arvostava kohtaaminen ja avoimen/rehellisen ilmapiirin luominen. Hän uskoo face-to-face tapahtuvaan vuorovaikutukseen, positiiviseen haastamiseen ja muutoksien tuomaan iloon ja ylpeyteen, joka auttaa asiakasta elämän jokaisella osa-alueella.

BBF Kickstartin valmentaja Tiia Oksanen

Ilmoittudu tästä BBF Kickstart Workshoppiin:

Kysy rohkeasti lisää: info@bbfgym.fi tai soita tai viestitä Tiialle suoraan (0400291985)