Kauppa

Tuntivaraus

Asiakaspalvelu

Tutustu

SALIETIKETTI

Noudattamalla salietikettiä kuntosalilla käynti on mukavaa ja turvallista.

SALIETIKETTI ON TEHTY KAIKKIEN ASIAKKAIDEN VIIHTYVYYDEN VARMISTAMISEKSI.


1. Vie käyttämäsi painot/välineet takaisin oikeille paikoilleen, jotta seuraava käyttäjä löytää ne ennalta tutusta paikasta.

2. Käytä hikipyyhettä hygienian vuoksi ja suojaamaan laitetta ja mattoja.

3. Pyyhi hikitahrat laitteista käytön jälkeen.

4. Painoja ei saa pudottaa lattialle, jotta painot ja laitteet pysyvät ehjinä. Pyydä tarvittaessa treenikaveri avustamaan painojen kanssa.

5. Nouse taukosi ajaksi pois laitteesta. Anna muiden käyttää laitetta tai välinettä taukojesi ajalla.

6. Käytä korkillista juomapulloa, ei mukeja.

7. Pidä puhelimesi äänettömällä ja anna muiden keskittyä treeniinsä. Älä myöskään jää laitteisiin tekstaamaan tai puhumaan puhelimeen sarjojesi välissä. Jos otat salilla kuvia, muistathan pyytää siihen luvan kuvassa näkyviltä henkilöiltä.

8. Käytä sisäliikuntakenkiä, jotka ovat tarkoitettu treenaamiseen ja joita ei ole käytetty ulkona. Ulkokengät jätetään aulassa oleviin kenkätelineisiin.

9. Kuntopallojen heittäminen ei ole luvallista, sillä kiinteistössä on myös asukkaita ja heittosi voivat olla niin vahvoja, että asukkaat pelästyvät voimiasi.

10. Magnesiumia saa käyttää jos osaat myös siivota jälkesi niin, että treenipaikka näyttää samalta kuin siihen tullessasi. Ethän pahoita mieltäsi jos joudumme sinua asiasta muistuttamaan ajatellessamme myös muiden asiakkaittemme hyvinvointia.

11. Hiusten värjäys ja ihokarvojen ajelu eivät ole sallittua tiloissamme.

12. Muille treenaajille hymyily ja tervehtiminen on kohteliasta ja todellista vahvuutta.

13. Alkoholin ja päihteiden käyttäminen tai tuominen salin alueelle on kielletty.

14. Treenaaminen ei ole sallittua ylävartalo paljaana eikä paljain jaloin.

15. Erilaisten tuotteiden ja palveluiden kaupustelu salilla ei ole sallittua.

16. Tilat on tarkoitettu vain treenaamiseen liittyvää toimintaa varten. Asiaton oleskelu tiloissamme on kielletty, mutta hengailu aulassa treenin jälkeen ja henkilökunnan kuulumisten kysely on suotavaa ja kannustettavaa.

17. Asiakkaan odotetaan käyttäytyvän aina siten, ettei se häiritse muita asiakkaita. Jos asiakas käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata salietikettiä, BBF Gymillä on oikeus irtisanoa asiakkaan jäsenyys välittömästi eikä tällöin etukäteen suoritettuja maksuja makseta takaisin.